lll

Το ιστολόγιο

Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιο αυτό.
Εδώ αναρτώ δημοσιεύσεις σχετικά με τα Εργαστηριακά μαθήματα ψηφιακών δεξιοτήτων που διδάσκω, αλλά και με θέματα ενδιαφέροντος μου και κυρίως ότι έχει σχέση με το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Εργαστηριακά μαθήματα |Digital Skills Information Society, Digital Divide, ICT4D

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2006

Υ.Μ.Ε. : Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καστέλι του Ηρακλείου Κρήτης

Τη δημιουργία νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι του Ηρακλείου Κρήτης ανακοίνωσαν σήμερα οι Υπουργοί Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης και Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Οι δύο υπουργοί επισκέφθηκαν σήμερα το αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης και ενημερώθηκαν από τον Διοικητή της ΥΠΑ κ. Δ.Σταμάτη και τοπικούς φορείς για τα προβλήματα που υπάρχουν με τα πεπερασμένα όρια ανάπτυξης που έχει το υπάρχον αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μετέβησαν στο Καστέλι όπου επιθεώρησαν τον χώρο όπου πρόκειται να κατασκευασθεί το νέο αεροδρόμιο.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ Μιχάλης Λιάπης δήλωσε:
Ακούγοντας τη φωνή της τοπικής κοινωνίας αλλά και αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η δημιουργία ενός νέου σύγχρονου αεροδρομίου στο Ηράκλειο αποφασίσαμε την κατασκευή του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι. Φιλοδοξούμε να γίνει το κέντρο των αερομεταφορών στην ανατολική Μεσόγειο.
Χτίζουμε τις αερολιμενικές υποδομές για την Ελλάδα της επόμενης 20ετίας. Προχωράμε στην κατασκευή ενός έργου μακράς πνοής που θα ενισχύσει τον τουρισμό στην Κρήτη, θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του νησιού αλλά και της εθνικής οικονομίας συνολικότερα. Δημιουργούμε τις συνθήκες για την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την αύξηση των θέσεων εργασίας στην περιοχή.
Έχω ήδη δώσει εντολή στην ΥΠΑ να προχωρήσει σε όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για την άμεση σύνταξη των απαραίτητων μελετών προκειμένου να δρομολογηθεί η κατασκευή του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου