lll

Το ιστολόγιο

Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιο αυτό.
Εδώ αναρτώ δημοσιεύσεις σχετικά με τα Εργαστηριακά μαθήματα ψηφιακών δεξιοτήτων που διδάσκω, αλλά και με θέματα ενδιαφέροντος μου και κυρίως ότι έχει σχέση με το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Εργαστηριακά μαθήματα |Digital Skills Information Society, Digital Divide, ICT4D

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ξεκινά η εφαρμογή του ΚΕΝΑΚ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε.
αναρτήθηκε το λογισμικό υπολογισμού της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων και οι ΤΟΤΕΕ που είναι απαραίτητες για την εφαρμογή του ΚΕΝΑΚ.
Οι Τεχνικές Οδηγίες ΤΕΕ (ΤΟΤΕΕ) εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με την Αριθ. οικ. 17178/ΦΕΚ Β 1387-2010 Απόφαση και τίθενται σε υποχρεωτική εφαρμογή ως εξής:
  • TΟΤΕΕ 20701−1/2010 «Αναλυτικές εθνικές προδιαγραφές παραμέτρων για τον υπολογισμό της ενεργειακής απόδοσης κτιρίων και την έκδοση του πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης».
  • ΤΟΤΕΕ 20701−2/2010 «Θερμοφυσικές ιδιότητες δομικών υλικών και έλεγχος της θερμομονωτικής επάρκειας των κτιρίων».
  • ΤΟΤΕΕ 20701−3/2010 «Κλιματικά δεδομένα ελληνικών περιοχών».
  • ΤΟΤΕΕ 20701−4/2010 «Οδηγίες και έντυπα ενεργειακών επιθεωρήσεων κτιρίων, λεβήτων και εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού».
Θα ακολουθήσει ενημέρωση στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ, σχετικά με τη διαδικασία εκπόνησης της μελέτης ενεργειακής απόδοσης, καθώς επίσης και τον τρόπο κατάθεσης των δικαιολογητικών για την ένταξη στο μητρώο των προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου